go with the flow...

Även om det är en knepig familj jag har hamnat i, så går det inte att sticka under stolen att det är ett spännande liv dom lever. Med en värdmamma som skrivit för bland annat Vogue och The Times och en värdpappa som bossar över 10.000 anställda, så får man se mycket och träffa intressanta människor.

Igår satt vi i bilen på väg till deras judiska vänner. Roger passade på att förklara för Neroli att det uppkommit ett problem. Hans vän hade ringt upp och bett familjen att komma som guests of honor på sin 55-årsfest. Det första problemet är att festen är den 18 december och vi åker till Frankrike den 19 december. Det andra problemet är att festen hålls i Israel... Fick därefter dessutom veta att 55-åringen just varit och träffat Obama innan han ringde och att bland annat Israels statsminister ska komma till festen där mina värdföräldrar är VIP. Som det ser ut nu, så blir det antagligen ett par dagars stopp i Israel innan julfirande i Tourrettes-sur-Loup. Jag hoppas barnen är bjudna.

Kommentarer
Postat av: Marie

nämen fy faan!! ska du till israel nu oxå?! tycker du har hamnat i en alldeles förträfflig familj! :) res och njut! (om barnen E bjudna:)

2009-11-09 @ 07:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0