Turkey Holidays

Igår lämnade jag the white house för att fira riktig Thanksgiving hos Granny. Kände mig inte särskilt tacksam för tofurkeyn i kylen.
Det visade sig vara ett riktigt riktigt bra val. Fick träffa hela familjen Gillespie, med medlemmar från LA, NYC och Frankrike. Och jag fick äntligen äta riktig mat, vilket innebär: kalkon, ännu mer kalkon, våt och torr stuffing, potatismos, gravy, äppelpaj, pumpkin pie och key lime pie. Och kanelglass. Har saknat matkoma. Anne var snäll att skicka med lite kalkon i folie, så att jag slipper mixa hummus, tofu och kiwi för att bli mätt.
Julkänslorna började förresten ta fart på allvar igår. Kylan har börjat attackera, så raggsockarna har åkt fram och den öppna spisen har invigts. Julstrumporna hänger uppe, julmusiken sattes på och igår hjälptes vi åt att klä granen. För att idag se den monteras ner igen. Våra judiska vänner är på besök, så vi har gömt St. Nicolaus i källaren...
Det är helt underbart att se juldekorationerna i grannskapet och längs vägarna. Kolla bara storleken på dom här polkagrisarna:
Eller belysningen i den här trädgården:
http://publishme.se/973642/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Och som grädden på moset (åh, vad gott det var med mos igår) så sitter jag med en kopp IKEA-glögg i handen. Det är ingen Blossa, men [Herr-Yunga] är faktiskt inte långt ifrån.

Kommentarer
Postat av: Marie

mysmysmys och supermys!!! har du öppen spis på ditt rum?!?! fler bilder önskas på ditt bo tack! :D nästa år tänkte jag fixa thanksgivingdinner å då måste du vara med! nu ska jag lägga in rödbetor m kanel & nejlika å göra egen sillinläggning :) (men blossaglögg faktiskt;) tjuvstartar julen lite , men det e ju INGET mot vad ni gör i USA, haha! :D imorron e det första advent och julskyltning här hemma i sverige/ystad. pusskram!

2009-11-28 @ 18:34:56
Postat av: Marie

ps; vad e det för jävla skit med TOFU-kalkon?! då kan man ju lika gärna skita i det! sånt blir jag upprörd över!! :O tur du har granny!! :)

2009-11-28 @ 18:36:23
Postat av: mor

Vilka härliga juldekorationer. Far och jag är precis hemkomna från två dagar i ett julllikt Köpenhamn, men det är INGET mot dina mysiga julbilder. Verkar ha varit en toppenkväll hos Anne!!

2009-11-28 @ 23:02:03
Postat av: mor

Vilka härliga juldekorationer. Far och jag är precis hemkomna från två dagar i ett julllikt Köpenhamn, men det är INGET mot dina mysiga julbilder. Verkar ha varit en toppenkväll hos Anne!!

2009-11-28 @ 23:02:30
Postat av: Sara

Haha, dom hade inte tofurkeyn till Thanksgiving, men den ligger i kylen och väntar på att någon ska ha det som pålägg på mackan. Nej, ingen öppen spis på rummet, lägger ut bilder på mitt rum när jag fått det rent! Bra anledning att göra en storröjning här.

2009-11-30 @ 04:49:09
URL: http://aupairminneapolis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0